zondag 12 januari 2014

Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Vooreerst mijn Beste Wensen voor een gezond en gelukkig 2014!

De voorbije periode was het wat stil op deze blog : Enerzijds was er op professioneel vlak het opnemen van een nieuwe functie, anderzijds in de strijd tegen kanker de verdere uitbouw van het initiatief van Cyclo4Cancer en de opstart van het project Levensloop Kortrijk in samenwerking met de stichting tegen kanker.

Dit alles had dus tot gevolg dat het niet alleen stil bleef op deze blog, doch dat ik ook nog nauwelijks aan sporten toekwam.

Een nieuw jaar, een nieuw begin... en dus volop goede voornemens.

Hierbij behoort niet alleen het goed opnemen van de nieuwe functie, verdere successen boeken met het project Cyclo4Cancer en een eerste mijlpaal neerzetten voor Levensloop Kortrijk... maar op individueel vlak toch ook wel het opnieuw opbouwen van wat sportieve conditie.

Om dit plan te verwezenlijken onderging ik gisteren de inspanningstest bij Dr Michael Opsomer die dit als package aanbod tav de leden van Cyclo4Cancer. Een uiterst professionele test met veel deskundige tips... en vooral met resultaten die me uiteindelijk meer hoop gaven dan ik aanvankelijk vermoedde : Startend aan 100 watt werd iedere drie minuten de wattage met 50 verhoogd. Uiteindelijk was het blokje van 300 watt het laatste dat volledig werd uitgefietst : Tevreden!

Zo werd er zowel gisterennamiddag als deze namiddag gefietst : samen goed voor een 130tal km. Een km-aantal dat ik - als de weersomstandigheden het toelaten - de komende weken stelselmatig zal opdrijven.

Zowel gisteren als vandaag was het echt genieten : het zonnetje dat in de namiddag telkens te voorschijn kwam was echt super! Vitaminen tanken in januari... Daar wil ik de komende weken ook voor tekenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten