zondag 18 december 2011

La Marmotte 2012 : Parcourswijziging?

La Marmotte blijft een cyclo met grote aantrekkingskracht : Met ook in 2012, maximaal 7000 startplaatsen werden de inschrijvingen op 1 december geopend, om op de middag van 2 december reeds af te sluiten...

Velen startten inmiddels met de voorbereidingen : vragen naar trainingsschema's, accomodatie, ... vullen de diverse internetfora. Eén van de items op deze fora is een eventuele parcourswijziging.

Een verlenging van het parcours, of een extra hindernis, tijdens een toertocht/cyclo is zelden plezant, ... zeker niet indien deze vooraf niet werd ingecalculeerd...

Ook bij de behandeling van een ziekte is het niet leuk om een hindernis te zien opduiken. De ontgoocheling was derhalve groot toen het doktersteam mij donderdagavond meedeelde dat een extra behandeling noodzakelijk is.

Opgeven is evenwel geen optie zodat ik maandagmorgen voor een extra therapie (van vermoedelijk 5 dagen) in quarantaine ga.

Inmiddels wens ik jullie een Prettige Kerst toe!

Viva La Vida!!!PS : O ja, voor zover mij bekend is er geen wijziging van het La Marmotte parcours voorzien.

2 opmerkingen:

  1. Johan, waar jouw parcours je ook brenge moge, het zal je heus wel lukken. En mocht het dan ergens eens niet zo goed gaan, weet dan dat er out there some guys zijn die je door dik en dun steunen.
    Go for it, man !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sportmensen zijn mensen met uitzonderlijke vermogens. Het is bewezen dat ze goed om kunnen gaan met fysieke en mentaal zware trajecten. Jij ben ook een sportman Johan! Je gaat je hier doorheen slaan zoals je je tijdens je vele, zware sport prestaties hebt gedaan. Goed doseren, volharden en uiteindelijk aankomen. Houdt je taai!

    BeantwoordenVerwijderen