zondag 7 februari 2010

De toekomst van de club

Zondagmorgen 7 februari. Deze eerste zondag van februari komen behoorlijk wat clubleden opdagen. Bart, + 13jarige zoon, en verder nog enkele sterkhouders van de club : Manfred, Pascal, Bjorn, Stefaan & Alain. Jurgen en Nico sluiten voor het eerst aan.

Sommigen zijn met de MTB. We starten dan ook een rustig tempo. Samen met Bart mennen we de groep naar Zwevegem. Na het draaien en keren ter hoogte van het Balladehof en met inmiddels Manfred aan mijn zijde krijgen we de eerste kuitenbijter te verwerken. Een kleintje dat wel, toch ruim voldoende om de eerste waardeverhoudingen op te tekenen. Met een viertal laten we de hartslag verder de hoogte ingaan, en dit tot we de molen bereiken.

Van hieruit gaat het verder zuidwaarts... richting Pays des Collines. Na 40km kopwerk neemt Pascal over. Ook Manfred werd afgelost, zodat uiteindelijk iedereen een deeltje kopwerk voor zijn rekening neemt. Zowat ergens halverwege is er de eerste lekke band van 2010.

Terugkeren gebeurt over Avelgem en Ingooigem. Uiteindelijk fietsten we een 80tal kilometers. Met een gemiddelde boven de 29 km/u - er was weliswaar weinig wind - toch een behoorlijke prestatie... Maar vooral proficiat aan de zoon van Bart! Uitstekend gefietst! De toekomst van de club is verzekerd.

Johan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten