zondag 17 januari 2010

Halte 'Kluisberg'

Sedert deze week is de nieuwe clubsite online : Nieuwenhovespurters Om het forum wat uit te testen werd een eerste clubtrainingsrit aangekondigd. Tot op heden werden slechts een 10tal accounts aangemaakt. Toch bevestigden 4 andere Nieuwenhovespurters hun aanwezigheid voor deze eerste training.

Om 9u stonden naast trainingspartner Pascal ook Dieter, Geert & Bjorn paraat. Op het menu voor deze ochtend : 70tal km, weliswaar met één halte : Kluisbergen! Nu daar een MTB-tocht doorging zouden we er wat flyers voor onze eigen MTB-organisatie afleveren.

Te Tiegem overwonnen we de eerste hoogtemeters waarna we koers zetten richting Berchem. Bij de beklimming van de Kluisberg werd ik pijnlijk herinnerd aan de inspanningen van gisteren. Bovengekomen volbrachten we onze taak : Een 100tal flyers werden uitgedeeld.

Vervolgens zetten we koers richting Henegouwen : Terwijl we fors tegen de wind in beukten zagen we de bordjes 'Amougies' 'Celles ' Estaimpuis' voorbijflitsen. Met inmiddels ruim 50km op de teller werd beslist dat we best huiswaarts zouden keren. Hoe verleidelijk het winterzonnetje ook was... de vrees om total-loss aan te komen deed ons besluiten dat we ons aan het plan van de 70km dienden te houden!

De terugweg werd aangevat : Dottenijs, Bellegem, Zwevegem & Deerlijk werden doorkruist!

Samen met Pascal fietste ik nog wat verder om zo op 92km af te klokken!

Met de 82km van gisteren komt het week-end-totaal op 174! Tevreden.

Johan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten