zaterdag 7 mei 2016

Hemelvaartweekend 2016

In de eerste 4 maand van dit jaar realiseerde ik 2300 fietskilometers. Dit is beduidend onder het streefdoel om met een voldoende goede conditie de zomer in te gaan. Daarom de 'note to my self' om in het Hemelvaart-weekend extra trainingskilometers malen.

Op woensdag startte ik met een rustige, vlakke, trainingsrit :


Op donderdag fietste ik met dank aan het heerlijke lenteweer naar het kasteel van Beloeil, zoals uit het filmpje blijkt pikte ik tevens enkele mooie hellingen uit de Vlaamse Ardennen mee : Kluisberg - Muur van Geraardsbergen ...Op vrijdag volgde een herstelrit langs het water :


Op zaterdag volgde dan de apotheose met de Waalse Pijl :


Resultaat : 450km op 4 dagen tijd.

Conclusie :

  • Het blijft hard werken om de conditie op een hoger peil te brengen! Meer trainingen zijn hiertoe vereist, alleen laat de drukke job hier niet veel ruimte voor.  Anderzijds is er telkens opnieuw de confrontatie - en moeilijke aanvaarding - dat de recuperatie als gevolg van - en sedert - de kanker(behandeling) veel moeilijker en onvoorspelbaarder verloopt.
  • Het was een prachtig weekend met fantastisch zomerweer... en ik genoot met volle teugen op de fiets, ... en dit is uiteindelijk waar het om draait!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten