woensdag 28 mei 2014

GF Mont Ventoux 2014 : Voorbeschouwing!

Hectisch... dat waren de voorbije maanden op meerdere domeinen : Het opnemen van de nieuwe job, de diverse activiteiten in het kader van fondsenwerving voor wetenschappelijk kankeronderzoek... Het slokte heel wat aandacht, tijd en vooral energie op.

Daardoor werd er toch wat bespaard op de tijd voor het fietsen... Enkel de weekends was er nog de wekelijkse focus op toertochten. Zo kwamen ondermeer PVP Classic, LBL, Tour de Namur en La Chouffe aan bod.

Keer op keer schitterende fietstochten qua organisatie, qua parcours... en vooral inzake beleving. Telkens stonden we ook met een uitgebreide Cyclo4Cancer-delegatie aan de start. Super om rit na rit in tof gezelschap mijn favoriete sport te beoefenen.

Nu einde mei vertellen de statistieken me dat mijn km-totaal een 25% lager ligt dan het gemiddelde van de voorbije jaren, zelfs tot 50% lager dan mijn topjaar.

Toch kijk ik hoopvol uit naar wat komen gaat : Cyclo's op Mont Ventoux, Trois Ballons en Marmotte.

Met de cyclo op de Ventoux staat zaterdag mijn eerste prestatietocht van 2014 geprogrammeerd. Voor het eerst gaat ook mijn echtgenote mee naar de Vaucluse. Dus het wordt lekker eten en drinken, genieten... en ook wat fietsen.

Ik zie deze cyclo dan ook vooral als een goede training voor Trois Ballons... en vooral de Marmotte die later dit jaar mijn hoofddoel is.

Aan de overige Cyclo4Cancer-sympathisanten aan de start : Veel succes, en have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten