zondag 6 februari 2011

Over trainingen en doelen...

Voor de studenten zit de examenperiode erop. Na weken blokken om een voldoende resultaat te bekomen breekt voor hen een weekje verdiende rust aan!

Voor wielertoeristen is de rustperiode inmiddels voorbij. Het voorbije weekend werd dit zeker op landelijke wegen duidelijk : talrijke groepjes wielertoeristen maalden samen hun trainingen af.

Voor wielertoeristen geen te lijvige cursussen als spelbreker wel een veel te hardnekkige wind. Hoedanook de vele fietsers lieten zich hierdoor zowel letterlijk als figuurlijk niet door uit de wind slaan... neen voor velen is het de bevestiging van een wil tot slagen : in trainingen en voor de gestelde doelen!

Vrijdagavond kwamen we met de fietsvrienden van het werk samen voor ons doel in september. Een heerlijke avond waar opnieuw prachtige plannen werden gesmeed. Nu reeds weet ik dat dit weer een mooi hoogtepunt van fietsseizoen 2011 wordt.

Ik streef overigens, net als vorig jaar, ook in 2011 naar meerdere fietsdoelen. Valt er dan ééntje tegen dan kan ik alvast uitkijken naar het volgende. Voor 2011 zijn er dus alvast 1/ Fietsweekend Hemelvaart 2/ La Marmotte 3/ Fietsvakantie met de collega's in september

Zoals eerder gezegd begint alles met de trainingen in februari. Gisteren werd er samen met Pascal D & Nico H tegen de wind in gebeukt. Vandaag werd er samen met de Nieuwenhovespurters een 80km afgemaald. Digits via mijn garmin-pagina.

En o ja, voor de studenten > Ik wens jullie een resultaat rechtevenredig met de geleverde inzet in de voorbije maanden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten