zaterdag 2 juli 2011

La Marmotte 2011 : De digits

De live-tracking tijdens La Marmotte werkte helaas niet (of met opgave van foute tijden).  Enkel de start- en eind-tijden blijken bij iedereen correct te zijn.  Bij 15% van de fietsers haperde de chip op de Galibier, of was het de 3GS-verbinding die sportcommunication in de steek liet?  De idee is uitstekend, alleen is er nog werk aan de winkel voor een beter functioneren...  Of spiegelt men zich beter aan de Italiaanse cyclo Dolomietenmarathon die met een integrale live-uitzending op RAI3 (voor Belgacom-abonnees) kan uitpakken.

Ikzelf reed dit jaar voor het eerst met de garmin 705... Alleen liet ik in alle opwinding bij de start na om deze aan te leggen, gelukkig zette ik dit foutje na een goede km recht.  De digits kunnen jullie hieronder verifiëren.  Wensen jullie een weergave in kms, dan klik je eerst op 'details weergeven', en vervolgens bovenaan rechts best op 'weergave in metrisch'.

PS : de garmin-software lijkt niet 100% compatibel met de recentste versies van internet explorer.  Het kan dus zijn dat je nadien de browser 'internet explorer' opnieuw dient op te starten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten